További tudnivalók

A rendezvény lényege, hogy minden alkalommal más-más helyszínen, más-más gyártó/forgalmazó mutatja be aktualitásait. Amiről vacsora közben csak beszélnek, viszont, miután mindenki végzett, megnézhető, megfogdosható és felpróbálható mind bemutatásra került példány.

A vacsora időtartalma 2-3 óra, és az a tervünk, hogy hétköznap estén kerüljenek megrendezésre, vagyis, szerda/csütörtök estére kell számítani, és budapesti helyszínekre. Bár, volt már vidéki helyszín ajánlatunk is.

A rendezvény önmagáért illetve a jó társaságért létezik, nem szeretnénk azt sem, hogy a márkák játszótere legyünk, így persze egy fontos része a rendezvénynek, hogy megismerjük az ő óráikat, de még fontosabb, hogy jó beszélgetést folytathassanak azok akik eljöttek, akár az órákról, akár bármi másról. Tehát, nem kell hosszú és unalmas márkaismertetőkre, meg reklámfilm vetítésekre számítani.

Pont ezért a rendezvény nem a márkák által szponzorált hanem belépős lesz, itt az árban 20-25.000 Ft között kell gondolkodni, ami tartalmazza, a komplett vacsorát, és az üdítőket.

Mivel egy vándor rendezvény, minden alkalommal máshol leszünk, így nem lesz étteremhez kötött sem. Viszont, igyekszünk különlegesebbnél különlegesebb helyszínekre elvinni a látogatókat.

A márkák akikkel majd találkozni lehet a közepesmárkáktól felfelé lesznek, de nem kizárt, hogy néhány luxusmárkát is ráfogunk venni, hogy mutassák meg nekünk magukat, de ilyesmiből szezononként egy alkalomra lehet számítani.

Akik most regisztrálnak azok kerülnek bele az első kalapba, először nekik fogjuk küldeni az értesítést, és ez nem csak a következő, hanem a jövőbeni eseményeknél is így lesz.

Aki már járt eseményen ők meghívást fognak kapni egy zárt facebook csoportba, ahol csak azok lehetnek jelen, akik már voltak ilyen rendezvényen. Ez egy fajta virtuális közösségi tér, ahol megkereshetik egymást azok, akik a rendezvényen jót beszélgettek.

A rendezvényeken lesznek kísérő programok, aláfestő zene, hoszteszek, és minden, ami ahhoz kell, hogy a résztvevők jól érezhessék magukat.

Mivel nem megúszós rendezvényt csinálunk, ezért 3 fogásos vacsorára kérünk ajánlatot minden étteremtől, 2 hagyományos menüsort kérünk, egy glutén-, egy laktózmentes, valamit lesz 1 vegán opció is. Ezek az aktuális esemény előtt lehet megtekinteni, és jelentkezési folyamat közben kiválasztani.

Az öltözéket tekintve nem leszünk nagyon szigorúak, de tréning és rövidnadrágot kerülni kell a rendezvényeken, inkább a casual/smart casual irány lesz a mérvadó dresszkód.

Az eseményekre majd a hazai órásvilág ismert arcaiból is meghívni, sőt vannak olyanok is, akik ennek az egésznek a kitalálásában is aktívan résztvettek.

Tehát, egy barátságos, nem sznob, de igényes társaságot kínál, a vacsora és az aktuális márkák órái mellé. Vagyis, nem végtelen szakmai előadásokra kell számítani, ez inkább egy közösség építő esemény.